Din nye smartphone – Samsung Galaxy S8

Så kom den ventede nyhed fra Samsung, endelig er Samsung Galaxy S8 lanceret. Du kan vælge mellem sort, sølv og grå. Ingen diskussioner om hvilke farve er pænest, det afhænger af øjet der ser og hvordan du vil fremstå. Det er således at vi, forbrugere, ikke længere forbruger kun på grund af vores behov, men også for at få en æstetisk oplevelse. Hvis du synes, at den klassiske sorte farve giver dig en elegance, så skal du have den nye Samsung Galaxy S8 i sort. Hvis du bedre synes om et af de andre farver – ja, så vælger du bare et af dem. Intet er mere rigtigt end andet. Det er din oplevelse af æstetik der afgør det. Den nye Samsung Galaxy S8 har et pænt design, der taler til sanserne. Den er let at holde.

Den nye Samsung Galaxy S8 er mere end en mobiltelefon. Ud over de klassiske funktioner som at ringe og sende beskeder kan den mange andre ting – ligesom de fleste smartphones. På mange måder har Samsung gjort dit liv lettere. Designet er brugerorienteret. Samsung har designet en ergonomisk korrekt smartphone, som kan holdes af alle og navigere på skærmen uden besvær – med kun en hånd.

Samsung Galaxy S8 – en smartphone i al slags vejr

De fleste smartphones der findes på markedet holder ikke i al slags vejr. Men det gør den nye Samsung Galaxy S8. Med denne nye smartphone kan du tage billeder under vandet ligesom du kan tage billeder over vandet. Det er således at den kan tåle at blive nedsænket helt op til 1,5 meters dybde og blive der i 30 minutter. Det er banebrydende – nu får alle muligheder for at udforske stranden. Det betyder også at du kan bruge din nye smartphone i regnvejret, uden at tænke på om din telefon bliver ødelagt af det. du skal ikke længere stoppe, når det er sjovest.

Med den nye Samsung Galaxy S8 bliver det også lettere at beskytte dine data og billeder på mobiltelefonen. I dag har de fleste telefoner fingeraftrykslæsning. Det er egentlig fint nok, men spørgsmålet er, om det er sikrest. Samsung har stillet dette spørgsmål og udviklet en iris-scanner. Altså du kan nu vælge om du vil beskytte dine data med fingrene eller øjnene. Det skal dog siges at iris-scanning er den sikreste blandt de to muligheder. Men der findes ingen rigtig løsning, du vælger, hvad der passer dig bedst og hvilken opfylder dine behov bedst.