Er det muligt at få en god skrotpræmie for sin gamle bil?

Ja, så skete det – vores gamle trofaste Volvo opgav kampen. Motoren kørte ganske vidst fint, men der var efterhånden så meget rust i bunden at det ikke kunne betale sig at få det ordnet. Nu gik jagten derfor ind på at finde Danmarks bedste skrotpræmie !! Jeg havde faktisk snydt lidt, for min svoger fik skrottet sin bil for 3 mdr. siden og forinden havde han kontaktet ca. 50 forskellige bilskrotfirmaer. Han fortalte at der var meget stor forskel på de priser han havde fået tilbudt. – Nogle firmaer havde endda forlangt at han skulle betale for at komme ad med sin gamle bil.

Når man vil skille sig af med sin gamle bil vil man også gerne have noget for den, imidlertid kan det være en ren jungle at finde et firma som rent faktisk tilbyder en skrotpræmie for bilen

Et firma med gode skrotpriser

Min svoger havde dog endelig fundet et firma som gav nogle fornuftige priser på skrotbiler. Det var et firma som hed www.skrotdingamlebildk. Her havde han fået en god pris og følt sig godt behandlet. Så derfor kontaktede jeg dem med det samme og blev da også tilbudt en fair pris for min gamle udpinte Volvo. Så planen er at jeg kører derned i eftermiddag – bagefter tager jeg hen til min svoger med to øl, det var jo trods alt ham der anbefalede mig at bruge dem og det var et godt tip!.