Iphone mobiltelefoner er meget populære

Iphone telefoner er Apples bud på en mobiltelefon. En godt bud hvis man blot kigger på salgstal. Det var sjældent nok for en virksomhed at revolutionere endnu en produktkategori. Apple havde allerede revolutioneret to: Computere med Mac og personlige musikafspillere med iPod. Med iPhone mobiltelefoner ville de have revolutioneret hele 3 kategorier. De har senere hen revolutioneret igen med deres udgivelse af deres første ipad. En blanding mellem en mobil og en computer. Også den blev meget succesfuld.
Men hvad er det der gør at apple gang på gang får succes med sine produkter?

Hvorfor er Iphone mobiltelefonen så succesfuld

Hvis man kigger på vad en iphone kan med alt dens mekanik og ekstra specielle features såsom touchscreen, siri, 3G/4G internet, apps o.s.v er det ikke så svært at forstå hvor mange valgte en iphone, dengang den kom ud men i dag er der mange andre mobiltelefoner der kan det samme eller stort set det samme, til den halve pris. Så hvorfor er iphone stadig den mest populære mobiltelefon? Apple har gjort det, at de har fokuseret på alle en mobils aspekter lige fra hvad den kan rent teknisk, til den underholdnings værdi, til dens udseende. En i phone er en meget brugervenlig telefon. Næsten alle kan finde ud af den. Selv en mand på 70, der aldrig har siddet med en mobil i hånden før, har kun brug for en lille smule hjælp for at finde ud af hvordan sådan en fungere. En iphone har også en meget lækkert design.

Den har en stor skærm og er egentlig en stor telefon men den er ikke kluntet på nogen måde, som store telefoner ellers godt kan have en tendens til at være. Eftersom det er den mest populære telefon, er det også den telefon man kan få mest tilbehør til, både på telefonen men også udenpå mobiltelefonen. På telefonen findes der mange flere apps end til andre telefoner og så kan man få de meget populære emojis til Iphone. Emojis er små smiley’er eller tegninger af forskellige ting, man kan bruge i en sms eller på de sociale medier. Udenpå telefonen kan man få diverse pyntegenstande. Der findes et hav af covers og andre ting til at pynte din telefon med. Apple har i Iphonen formået at kombinere kunnen og et godt og overskueligt styresystem med design og brugervenlighed. Overordnet set er en iphone en god telefon men man betaler også i kontanter for at have en sådan telefon.

Læs mere om:  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed