Der er godt nok ikke meget NLP at finde på Bornholm

Det er godt, at man ikke bor på Bornholm, hvis man vil have sig en NLP uddannelse eller noget lignende. Jeg har netop kigget lidt rundt omkring på det dersens Google, og det ser godt nok tyndt ud med hensyn til udvalg. Er du bornholmer og vil lære NLP, så skal du nok en tur til København som det nærmeste, for at blive vis på det område.

I det henseende vil jeg anbefale dig at tage et NLP kursus her: NLP – Et kursus – eller en uddannelse – der kan ændre dit liv på mange måder.

Jeg føler mig tryg ved at sige, at NLP er et stærkt sæt værktøj til personlig udvikling. For mig har det betydet store ændringer på rigtig mange fronter. Jeg har udviklet mig helt utroligt på det personlige plan. Det lyder vildt i nogles ører, men jeg er blevet et andet menneske, eller rettere sagt: jeg er blevet mere mig.

Forfølger du dine drømme og mål på den helt rigtige måde, ved eksempelvis anse fejltagelser som værende feedback, der blot skal regulere det, du gør, for at nå et bestemt mål, så har du groft sagt opskriften.

Jeg kan blot sætte mig tilbage og nyde mit gourmetophold tilbud, fordi jeg er nået så langt som jeg er. Og dette kan jeg takke god coaching og NLP for. Intet mindre.

Læs mere om:  Optimer din tv oplevelse med internet