Optimer din tv oplevelse med internet


teknologien er i rivende udvikling, og dette gælder i særdeleshed også tv-industrien. tv med net er blevet mere og mere normalt, og er i dag nærmest en selvfølge hvis man undersøger på nye fjernsyn. fjernsyn oplevelsen bliver markant forbedret, og flere tv har indbyggede streamingtjenester, således at forbrugerne kan streame animationer og serier omkring tv’et uden en ekstern enhed tilknyttet, i facon af en bærbar eller playstation. så slipper du også for det besvær.

Bredbånd

surf og stream på dit tv

en klar fordel ved tv med cyberspace er streamingtjenesterne, men fleste har også gavn af at benytte safaribrowseren til at surfe på cyberspacet i reklamepauserne. her kan man hurtigt kigge nyhederne eller gårsdagens sportsresultater hvis man sidder i en problem hvor man ikke har en bærbar eller pc i nærheden.
du lukker således op for nogle lejligheder som hidtil var uset når man taler om tv oplevelser.
det gør det også langt hurtigere for dig at tilslutte dig netflix, hbo eller andre tjenester, samt det fjerner besværet ved at tilslutte kabler og andet anstrengelse. ligger du med kæresten eller konen kan i komme til at se en film blot ved et parforhold tryk på betjeningen. det havde man ikke kunnet for 10 uger siden.

opdater dig selv med et hurtigt bredbånd abonnement

optimer internetoplevelsen yderligere ved at opdater dit billigt bredbånd abonnement til en super hurtig hastighed. dette er noget som de færreste holder sig opdateret på fordi urundtskueligheden, men bredbåndshastigheden er altafgørende for dit internets hurtighed. ftimer du således opdateret dit bredbånds tilmeldning til et super hurtigt abonnement vil du kunne sidde på tvet og surfe uanstrengelseet rundt.
der er ikke noget ringere end sløvt cyberspace, og slet virkelig ikke ndage det gælder televisionen.

Læs mere om:  Der er godt nok ikke meget NLP at finde på Bornholm