Se Netflix overalt

Netflix logoNetflix er en af verdens største og mest populære streamingtjenester, og du kan se Netflix overalt. Den moderne forbruger vil ikke indrette sig efter, hvornår hvilket indhold bliver vist. Den moderne forbruger vil selv bestemme, hvornår de vil se hvad. Uanset om du sidder i toget eller er derhjemme, kan du streame film, serier og dokumentar. Du kan lave din egen liste, over de programmer du gerne vil se, så du altid har noget at se frem til. Du kan også læse Netflix’ forslag til film og serier, der passer til din smag, alt efter hvad du tidligere har set. Flere og flere mennesker over hele kloden har Netflix, fordi de godt kan lide friheden i at se, hvad de vil, når de vil.

Se Orange is the New Black på Netflix

Orange is the new Black on netflixNetflix producerer selv mange af de serier, du kan finde på hjemmesiden. Det er serier, du udelukkende kan følge med i, hvis du har Netflix. En af de mest populære serier er Orange is the New Black, der handler om Piper Chapman, som sidder fængslet for at have transporteret narkopenge til sin ekskæreste. Orange is the New Black fortæller historien om, hvor meget livet ændrer sig, når man er i fængsel. Serien Piper Chapman’s personlige udvikling og hverdag i fængslet. Af andre unikke og populære serier kan nævnes seersuccesen House of Cards, Unbreakable Kimmy Schmidt, Narcos og 13 Reasons Why. Netflix er kendt for at lave serier af høj kvalitet, og der kommer helt tiden nye serier samt nye sæsoner af de mest populære. Uanset om du er til politisk drama, thriller eller drama, kan du finde hvad du leder efter på Netflix.

Dokumentar på Netflix

Dokumentar på Netflix

Netflix producerer ikke udelukkende serier. De har også specialiseret sig i dokumentarfilm. Emnerne spreder sig fra samfund og politik til videnskab og naturfilm. Derfor er der altid en dokumentar, der handler om det, du er mest interesseret i. Netflix laver dybdeborende journalistisk, og deres dokumentarer er populære hos seerne. En af de populære dokumentarfilm hedder Megastorm Aftermath.

megastorm-aftermath-viDen handler om stormen Sandy, der i 2012 forårsagede mange dødsfald og gjorde mange mennesker hjemløse. Neflix har taget bolden op, og lavet en dokumentar om stormen, men også om hvordan vi kan undgå, at fremtidige naturfænomener skal koste utallige menneskeliv og milliarder af dollars. I den anden ende af skalaen kan du se en dokumentar, hvor William Shatner i samarbejde med forskere undersøger, hvilken indflydelse Star Trek har haft på flere generationer. Du kan også se dokumentarer om hajangreb, historie og aktuelle politiske sager.