Udlejning af softicemaskine

Softicemaskine Udlejning

En let vej til smil

En softicemaskine optager minimalt plads og kan med lethed placeres på buffetbordet og er samtidigt så let at betjene, at udlejeren af softicemaskinen ikke behøver være tilstede under udskænkning. Børn som voksne kan med lethed og lidt snilde selv fylde softice i bægere eller vafler. Softicemaskine udlejning er et sikkert samlingspunkt for store som små. Holder du en tema-fest kan softicemaskinen også pyntes herefter, for at tage festlighederne til et nyt niveau. At leje en softicemaskine er en let vej til smil.
De fleste udlejere af softicemaskiner tilbyder også at du kan tilkøbe specielle pakker med særskilt dekoration, krymmel, skeer og bægere eller vafler til at fylde den lækre isblanding i. Vil du gerne give softicen et ekstra spark bagi, kan du med lethed bage dine egne vafler. Hertil kan du eventuelt selv købe diverse saucer såsom karamel, jordbær eller chokolade for at gøre desserten endnu mere indbydende. Det er med stor sikkerhed et hit for alle aldre, der sætter pris på en kølig forfriskning. Hermed kan du for alvor sætte et festligt punktum for din begivenhed, der med sikkerhed vil vække stor opsigt.

Professionel rådgivning

Udlejere af softicemaskiner har typisk mange år i faget og kan derfor rådgive omkring valget af den rigtige softicemaskine samt hvilken mængde softice-blanding der er passende til dit selskab. Det kommer i høj grad an på antallet af deltagere og ikke mindst hvor vilde de er med den lækre flødeis. Det er en fordel at trække på kvalificeret erfaring og rådgivning, hvis det er første gang du skal leje en softicemaskine.
Når du er færdig vil udlejeren af softicemaskinen typisk bede dig gøre den rent eller selv gøre maskinen klar til den næste udlejning. Der er altså minimalt arbejde forbundet med leje af en softicemaskine.